Geen reserveringskosten Betrouwbare aanbieders Gegarandeerd de beste prijs
Logo Parking bij Zaventem

Goedkoop vliegen?

Foto van vliegtuig die gaat landen
Geplaatst op

Steeds meer Nederlanders vliegen via België, omdat het in sommige gevallen veel geld scheelt. Brussel Airport (Zaventem) is erg intrek, omdat hier vele vluchten vertrekken. Dit komt omdat Brussel de Europese hoofdstad is en politici en landbestuurders vanuit de hele wereld makkelijk naar Brussel moeten kunnen.

Voor de toerist is dit dus ideaal, wanneer onder de rivieren woont ben je misschien zelfs eerder in Brussel dan in Amsterdam. Voornamelijk wanneer je met een groot gezin op vakantie gaat kun je veel besparen, aangezien je besparing op elk gezinslid van toepassing is.

Het pakken voor een leuke vakantie met het gezin… Het is altijd een hele klus en elk jaar zit je met de vraag: “Gaat het wel passen?”. Misschien moet je een nieuwe koffer, of meerdere koffers voor het gezin. Door een kofferset aan te schaffen kun je geld besparen i.p.v. voor ieder lid van je gezin een aparte koffer aan te schaffen. Er is voldoende keuze op het gebied van koffersets dus het hoeft je zeker niet te beperken. Ook zijn de koffers tegenwoordig een stuk lichter dan je oude koffer, hierdoor kun je (nog) meer meenemen zonder (extra) bij te betalen!