Geen reserveringskosten Betrouwbare aanbieders Gegarandeerd de beste prijs
Logo Parking bij Zaventem

Leuk woonshoppen in België

Foto van een leuke winkel
Geplaatst op

Weekendje of een weekje in Belgie? Dan is het absoluut de moeite waard om eens lekker te gaan woonshoppen. Belgie barst van de mooie woonwinkels. Zeker grotere steden als Brussel, Antwerpen en Gent bieden veel woonshopplezier voor interieurliefhebbers. Naast grote voordelige ketens als Zara Home, LeenBakker en Kwantum vind je in Belgische steden vooral ook veel vintage, brocante en antiekwinkels. Wij sommen er wat voor je op:

Antwerpen

Go check ‘em: Steen & Been in de Volkstraat en Clinic in de Burburestraat voor leuke accessoires en aankleding. Algemene interieurwinkels zijn Helder aan de Vrijdagmarkt, Valerie Traan in de Reyndersstraat en Corifeo aan de Bredabaan.

Antwerpen is dus niet alleen een supershopstad voor leuke mode, maar zeker weten ook voor het scoren van leuke woonaccessoires en meubels.

Gent

In Gent is Ydee een absolute aanrader onder de woonwinkels. De zaak biedt vooral scandinavische meubels en accessoires aan van bekende merken als Hay, Muuto, Normann Copenhqagen en String. Een absolute aanrader voor liefhebbers van moderne woonstijlen.

Andere aanraders in Gent zijn Surplus, Le Jardin bohémien en No33.

Brussel

Ben je in Brussel? Sla dan zéker Ligne, True Colors en Olivier Goethals niet over.

Naast de grote steden biedt ook de rest van Belgie veel shopplezier voor woonliefhebbers. Naast boetiekjes en speciaalzaken kent Belgie, net als bijvoorbeeld Nederland, ook gewoon meubelboulevards en meubelpleinen.