Geen reserveringskosten Betrouwbare aanbieders Gegarandeerd de beste prijs
Logo Parking bij Zaventem

Park and Go

Bij Park and Go kunt u uw auto 24/7 parkeren tijdens uw vakantie of zakenreis vanaf luchthaven Zaventem. Uw auto staat veilig op dit afgesloten parkeerterrein met camerabewaking. U hoeft niet te lopen, want met de gratis shuttlebus van Park and Go wordt u snel naar het vliegveld gebracht. De medewerkers van Park and Go helpen u met het in- en uitladen van uw bagage en staan op de terugweg van uw vliegreis weer klaar om u terug te brengen naar uw auto. 

Op het beveiligde en afgesloten parkeerterrein van Park And Go is er ruimte voor 150 auto’s. De gratis shuttle service brengt u binnen 7 minuten naar luchthaven Zaventem. Reist u met meer als 4 personen dan wordt er €8,- per persoon extra in rekening gebracht. Indien u met kleine kinderen reist kunt u gratis een kinderstoeltje aanvragen voor in de shuttle service.

Prijzen vergelijken Direct reserveren

Prijzen

Prijsoverzicht

1 dag € 20,00
2 dagen € 22,00
3 dagen € 25,00
4 dagen € 35,00
5 dagen € 40,00
6 dagen € 45,00
7 dagen € 50,00
8 dagen € 55,00
9 dagen € 60,00
10 dagen € 65,00
11 dagen € 68,00
12 dagen € 71,00
13 dagen € 74,00
14 dagen € 77,00
15 dagen € 80,00
16 dagen € 83,00
17 dagen € 86,00
18 dagen € 89,00
19 dagen € 92,00
20 dagen € 95,00
21 dagen € 100,00
22 dagen € 105,00
23 dagen € 110,00
24 dagen € 115,00

Beoordelingen

Klantenervaring

Deel uw ervaring met ons, en help anderen bij het maken van hun keuze!

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door NerryDub

Hello from Happykiddi.

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Sandrien Hemelaer

Zeer slechte ervaring. Zoals aangegeven bij de reservatie namen we een half uur voor aankomst telefonisch contact op. Daar werd ons botweg verteld dat de parking gesloten was. Er werd niet geluisterd naar het feit dat we de dag voordien nog een mail ter bevestiging ontvangen hadden en dat we reeds weken op voorhand betaald hebben. De man aan de telefoon was bovendien erg onvriendelijk en legde tot twee keer toe af zonder ons te proberen helpen. Gelukkig konden we bij Quickparking snel terecht en werden we daar goed verder geholpen. We hebben inmiddels een mail gestuurd om de extra kosten te verhalen. Reactie valt nog af te wachten. Absoluut GEEN aanrader dus. Kies voor een andere parking!

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Alex Zonnebeld

Via Parkos 14 dagen gereserveerd bij deze Park and Go. Alles leek prima te gaan tot 30min. voor aankomst, toen moest ik bellen dat ik er bijna was. Tegen de tijd dat ik eindelijk verbinding kreeg was ik nog maar 15min. verwijderd van de locatie. Wordt me in heel gebrekkig Engels verteld dat de parking VOL is, had geen zin om nog te komen Park and Go was gesloten!!! Zit je dan in de auto op de snelweg, vlak voor je vakantie en geen plek om je auto te parkeren. Op goed geluk maar naar Zaventem gereden en gelukkig nog kunnen parkeren op P1. Uiteraard wel tegen de hoofdprijs. Gelijk een mail eruit gedaan om de (extra) kosten te verhalen, maar tot op heden geen reactie.

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Shila

Overal auto’s die moesten worden verzet, onduidelijk hoe je er moest geraken met de wegomlegging, 50min wachten op Zaventem, met 11 in busje waar maar plaats is voor 8 maar je doet het omdat je naar huis wilt.. geld bijvragen voor transfer (staat bij thuiskomst wel ineens op site..) niemand kan Nederlands.. gebrekkig Engels.. Nooit meer

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Anoniem

Park & Go = slechtste parkeerervaring ooit !! Bij aankomst aan de parking hebben we meer dan een uur moeten wachten voor de shuttle arriveerde. Op dat ogenblik moest de chauffeur nog verschillende auto's verzetten om de wagens van terugkerende passagiers vrij te zetten. Reeds verschillende keren hadden we gebeld om te vragen wanneer de shuttle ons zou ophalen. Onbeleefde reactie, enkel in het Frans. Na bijna twee uur tijd verloren te hebben, hebben we uiteindelijk beslist om snel zelf naar de luchthaven te rijden om te vermijden dat we ons vliegtuig zouden missen. We hebben het nog juist op het nippertje gehaald. Nog eens 170 € extra mogen betalen voor parking. En bij terugkomst krijgen we dan een vriendelijke mail waarin Park and Go ons laat weten dat ze goed zorg hebben gedragen voor onze auto. Onvoorstelbaar !! Duidelijk advies: betaal beter 10 € meer voor een betrouwbare parkeerservice bij een betrouwbare firma. Wij boeken NOOIT meer bij Park & Go !

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Tom Rops

dit zijn regelrechte oplichters. Hier nooit parkeren !!! Terrein was onbereikbaar, en na een uur rondzwerven er te voet aangekomen om erachter te komen dat het terrein gesloten was . Uiteindelijk auto voor slechts 50 euro meer voor 3 weken op het vliegveld zelf geparkeerd. 120 euro lichter en een slechte ervaring rijker. Nb zelfs 1 ster is dus 1 ster te veel !! Zie ook review van Kevin T van 29-8.

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Kevin T.

k schrijf zelden reviews maar dit moet zowat de slechtste parkeerervaring geweest zijn die ik mij kan herinneren. Zowat alles is fout gelopen wat maar kon fout lopen. 1/ Zeer lange wegomlegging van 6 km waar we op voorhand niet van verwittigd werden 2/ bij aankomst was de chauffeur net vertrokken en zou binnen 15 min terugkeren. Dat bleek uiteindelijk ruim een half uur te zijn 3/ parking is ronduit stoffig en er was enkel 1 bediende die zowel klanten moest rondrijden, parkeerplaats tonen waar hij zelf geen idee van had en dan ook nog sleutels gaan zoeken van de parking aan de overkant 4/ wanneer uiteindelijk in de shuttlebus bleek de deur ervan te blokkeren en konden we er niet uit om de chauffeur aan te manen te vertrekken hadden op dat moment nog maar 1u tot vertrek 5/ bij terugkomst vastgesteld dat er schade was aan het voertuig. Dit direct gemeld aan de chauffeur maar verwijst door naar een emailadres dat ik dan uiteindelijk via Parkos heb kunnen ontvangen. Na 3 mails en telefoon nog steeds geen reactie van de parkeeruitbater. Een regelrechte ramp dus blijf hier aub weg als je niet houd van stress en teluerstellingen...

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door ClezeripLover

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Louis

Super slecht, lang wachten op de parking om te vertrekken, meer dan een uur, bijna vlucht gemist. In terugkeer ook een uur moeten wachten. Bleek dat de bus vol zat en met nog een andere klant hebben we zelf naar de Kiss and ride terug moeten rijden om o´s reisgezelschap op te pikken... in totaal dus 3,5 uur verloren door wachten en slechte organisatie...

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Kim vdb

Dit is 1 oplichterij: 1uur wachten voor de shuttledienst, bijbetalen voor shuttle. Bijna onze vlucht gemist. BOEK HIER NIET

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Kyara Babb

Heel slecht! Geen aanrader!! Als u de vlucht wilt missen moet u vooral hier boeken! Wij waren ruim op tijd, voor onze vlucht, op het parkeerterrein. Er was niemand te bekennen, de eerste 5x bellen werd er niet opgenomen. Daarna werd er gezegd dat hij eraan kwam. Wij hebben ruim 2 uur gewacht voordat wij naar het AirPort werden gebracht. Echt hele slechte service!!!!

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Ano

Oja, bagage zelf in de bus tillen chauffeur is te beroerd om zijn handen uit te steken. Een vrouw zware koffers laten tillen. “Vanwege corona” doe even na de koffers aanraken je handen desinfecteren en voilà je kan door. 😉

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Ano

Slecht, was onduidelijk. Rare plek, chauffeur was behoorlijk chagrijnig heen en terug weg. Terug weg 50min gewacht tot we werden opgehaald. Alles moet gehaast en snel snel. Hier ga ik nooit meer boeken wat een ellende. Gaf het nog een kans na alle slechte beoordelingen te lezen maar sluit me bij iedereen aan. Bahbah

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Jaap

Slechte service, onvriendelijk. Bij de aankomst moesten we ineens vijf euro extra betalen en sleutel inleveren omdat er niet voldoende plek was. Er rijdt een klein busje. We waren een uur later op het vliegveld. Wat mij betreft niet doen!!!!

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Bulterys

Heel slecht, prior VIP genomen, persoon 3x gebeld gedurende een uur, komt uiteindelijk een half uur te laat aan en laat ons gewoon staan, onbeleefd, geen service, enkel Frans. Nooit meer.

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door N.H.

Geboekt via hun website. Nooit een bevestiging gekregen van betaling of boeking. Ze zouden mijn geld terug storten maar is nooit gebeurd. Puur bedrog!

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Mohammed Ali

Zeer slecht!!! Je stond buiten aan een poort te wachten! Komt daar een onbeleefde bestuurder aan die plots uit het niets extra geld wou! Samen met een ander gezin werden we in een busje geduwd... Heerlijk tijdens zware corona tijden!! Bah nooit meer!!! Er reed als een gek en had geen gordel aan! Service "kusmjnkont"!!

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Joost

Wat is de organisatie slecht te bereiken. Telefoonnummer neemt niet op. Als opgenomen wordt hangt men weer op met de melding dat ik slecht te verstaan ben. Ik moet mailen maar krijg de melding dat de mailbox vol zit. Ontzettend slecht. Alle begrip voor corona-drukte maar zo ga je niet met klanten om.

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Wvo

Men moet de sleutels afgeven. Parking stond overvol. Bij het ophalen merkten we schade op aan de auto. Maar een contract persoon, email of telefoon nr. is niet te vinden.

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Johan

We zijn op familiereis geweest afgelopen pinksterweekend. Deel van de familie op deze parking geparkeerd, Wat een verschrikkelijke ervaring. Op 16:40 aangekomen (onze vlucht was om 18:00) busje reed weg zonder ons, kwam terug om 17:15 er zaten mensen in. Toen we tegen de aangeven dat we mee wilden omdat onze vlucht om 18:00 ging was de reactie van de chauffeur dat dit niet zijn probleem was! na 70 minuten wachten zijn we uiteindelijk vertrokken, hebben we hollend net op tijd onze vlucht kunnen nemen omdat het vliegtuig een paar minuten op ons wachten. Dus als je ontspannen op vakantie wil, parkeer je auto NOOIT bij Park Flug Zaventem

Service

Locatie

Prijs/Kwaliteit

Geplaatst op door Robert

Waardeloos, plaats geboekt via touroperator. Aangekomen blijkt het terrein vol,te zijn. Doorverwezen naar collega om de hoek. Helaas moet je daar je auto sleutels achterlaten! Dat was niet de afspraak. Geen uitleg, excuses of wat dan ook. Hier nooit meer parkeren!!