Geen reserveringskosten Betrouwbare aanbieders Gegarandeerd de beste prijs
Logo Parking bij Zaventem

Vliegen vanaf Zaventem naar Sevilla

Afbeelding vliegen vanaf Zaventem naar Sevilla
Geplaatst op

Wanneer u van plan bent om een stedentrip Sevilla te ondernemen, dan zult u uiteraard eerst een passende vlucht willen boeken. Vanaf Zaventem vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen al dan niet rechtstreeks naar deze boeiende, Spaanse stad. De bekendste maatschappij is uiteraard Brussels Airlines. Zij vliegen u in amper 2 uur en 40 minuten rechtstreeks naar de bakermat van de tapas. Andere maatschappijen die vanuit Zaventem een verbinding onderhouden met Sevilla zijn Iberia, Vueling en British Airways. Let op, verschillende routes worden uitsluitend tijdens de zomer of in het voorjaar aangeboden. In minder drukke periodes kan er een tussenlanding worden ingelegd.

Goedkope vluchten naar Sevilla
Een stedentrip Sevilla hoeft absoluut niet duur te zijn. Niet alleen zijn er verspreid over de stad tal van accommodaties terug te vinden die gehuurd kunnen worden tegen een zeer voordelige prijs, bovendien is het ook nog eens eenvoudig mogelijk om te besparen op de vluchten. Door een vergelijking van de actuele vluchten uit te voeren kunt u al snel een aardig bedrag besparen, maar ook gebruikmaken van een prijsvechter als Vueling Airlines kan het kostenplaatje van uw vliegreis naar Sevilla aanzienlijk drukken. Bekijk daarom altijd goed het actuele aanbod aan vluchten die naar Sevilla worden aangeboden.

Een uitstekende bestemming voor een stedentrip
Ondanks de relatief beperkte vluchtduur heeft Sevilla reizigers heel wat moois te bieden. Niet alleen kunt u hier genieten van een heerlijk klimaat, daarnaast komt ook de cultuurliefhebber in Sevilla aan haar trekken. Wat bijvoorbeeld te denken van de prachtige restanten uit de tijd van de Moorse overheersing? Vergeet ook zeker niet om een bezoekje te brengen aan het graf van Columbus en wat te denken van de unieke, Joodse wijk Santa Cruz? De natuurliefhebber of de reiziger die even wil ontsnappen aan de drukte van het centrum kan dan weer vertoeven in één van de fraaie patio’s of prachtige, paradijselijke tuinen die de stad rijk is. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, een stedentrip Sevilla die wordt ondernomen vanuit Zaventem zult u niet snel vergeten!