Geen reserveringskosten Betrouwbare aanbieders Gegarandeerd de beste prijs
Logo Parking bij Zaventem

Geld besparen met een reisverzekering

Foto genomen in Australië
Geplaatst op

Dat je veel geld kan besparen door de kosten van parkeerplekken met elkaar te vergelijken is veel van jullie inmiddels wel duidelijk. Dit kan je tot wel € 100 per week opleveren. Vaak vergeten mensen dat je met een reisverzekering ook veel geld kan besparen! Door de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken is het mogelijk om de goedkoopste reisverzekering te kiezen. Waar moet je rekening mee houden als je een reisverzekering gaat afsluiten?

Geld besparen kan dus heel gemakkelijk met een reisverzekering. Voordat je op reis gaat moet je bedenken of je gebruikt wil maken van een langlopende of een kortlopende reisverzekering. Dit is afhankelijk van de duur van je reis en hoe vaak je per jaar op reis gaat. In het algemeen geldt dat een kortlopende reisverzekering voordeliger is als je minder dan 3 weken per jaar op vakantie gaat. Als je meer dan 3 weken per jaar op vakantie gaat is het aan te raden om een langlopende reisverzekering af te sluiten. Naast een financieel voordeel heeft een langlopende reisverzekering als voordeel dat je deze niet elke keer opnieuw hoeft af te sluiten.

Naast de keuze tussen langlopende of kortlopend heb je ook een keuze in dekking. Er bestaat een Nederland, Europa en werelddekking. Ga je binnen Europa reizen? Sluit dan een reisverzekering met Europadekking af. Als je buiten Europa op reis gaat moet je een verzekering afsluiten met werelddekking.

Nu je weet welke verzekering je moet gaan afsluiten is de laatste stap om de verschillende verzekeringen met elkaar te gaan vergelijken. Dit kan je een grote geld besparing opleveren. Geniet van je reis en de bespaarde euro’s!