Geen reserveringskosten Betrouwbare aanbieders Gegarandeerd de beste prijs
Logo Parking bij Zaventem

Verwen je relatie in de zomer!

Geplaatst op

De dagen worden langer, de temperatuur gaat omhoog en we zitten weer lekker lang buiten. Dan hebben we het natuurlijk over de zomer! Maar zomer betekent ook festivals en natuurlijk vakantie. Voor jou als ondernemer betekent het: kansen grijpen! Mensen worden vrolijker in de zomer en me relatiegeschenken met logo kweek je nét dat beetje extra goodwill dat je nodig hebt. Daar komt bij dat zomerse geschenken meegenomen worden op vakantie en dat jij je met je merk dus ook in het buitenland kan laten zien. Maar wat voor geschenken gebruik je daar allemaal voor?

Blaas het op!
Voor een zomers, maar ook feestelijk geschenk kun je allerlei toffe inflatables laten bedrukken. Opblaasbare spulletjes doen het erg goed. Op het strand of voor in het zwembad. En wat dacht je van pool party’s? Inflatables kunnen gaaf gecustomizede strandballen zijn, maar ook gekke, vrolijke eenhoorns of flamingo’s! Of misschien zijn comfortabele strandkussens of luxueuze bekerhouders wel een idee voor je.

Het festivalseizoen begint weer
Zomerseizoen is festivalseizoen! Festivals zijn de ultieme gelegenheid voor toffe weggevers of voor sponsoring. Zonnebrillen bedrukken is een voorbeeld van een tof festivalgeschenk. Deze zijn altijd nodig op zonnige festivaldagen en zijn helemaal op jouw huisstijl af te stemmen. Op de warmste, meest zonnige dagen is natuurlijk zonnebrand nodig. Je wilt immers niet zo rood als een kreeft het festivalterrein verlaten. Zonnebrand zit als relatiegeschenk vaak in handzame, compacte tubetjes verpakt, uiteraard met jouw logo voorop.

Voor de barbecue
Wat is nog meer van toepassing in de zomer? Barbecueën! Voor de barbecue zijn een hele hoop leuke cadeautjes te verzinnen. Een keukenschort met een grappige boodschap bijvoorbeeld. Iets guller uitpakken? Er zijn complete barbecue sets te vinden, met je logo erin gegraveerd. Daarnaast doen ook koeltassen het goed. Om het vlees in koel te houden of om tijdens een picknick mee te nemen!