Geen reserveringskosten Betrouwbare aanbieders Gegarandeerd de beste prijs
Logo Parking bij Zaventem

Jongerenreizen naar uiteenlopende bestemmingen

Foto van jongeren op vakantie
Geplaatst op

De meeste jongerenreizen begeven zich naar standaard vakantiebestemingen zoals de Spaanse stranden of de Griekse kust. Maar er is zoveel meer dan alleen een zon-zee-zuip vakantie. Een vakantie moet meer zijn dan alleen aan het strand gaan en naar de discotheek gaan. Een vakantie moet memorabel zijn en nog vele jaren onderwerp van gesprek zijn. Jongerenreizen haken echter teveel in het clichè beeld, terwijl de mogelijkheden veel diverser zijn. We presenteren je daarom twee vakantiebestemmingen: één die doorgaans bovenaan het verlanglijstje staat en een tweede die niet direct bij ons op zou komen. En juist daar zit de verrassing.

Frankrijk, altijd een goed idee

Een eerste mooie plek voor een actieve jongeren reis is Frankrijk. Niet geheel verrassend, maar wel een garantie voor succes. In het zuiden van Frankrijk, tegen de grens met Italië organiseert Simi al enkele jaren een avontuurlijke actieve jongeren reis met heel veel inbegrepen activiteiten.

  • Op 800 meter van het centrum van Guillestre
  • Topcamping met zwembad naast de deur
  • Gezellige barretjes en cafeetjes
  • Heel veel outdooractiviteiten inbegrepen
  • Voor thrillseekers!
  • Keus uit drie reisprogramma’s

Voor wie houdt van actie is een keus uit 1 van de drie reisprogramma’s in Frankrijk een aanrader. Ga voor een unieke, avontuurlijke jongeren reis met heel veel afwisseling. Deze reis is ontzettend populair onder jongeren die houden van sfeer, gezelligheid, mooi weer en actie.

Slovenië jongeren reizen

Het zou niet direct bij ons opkomen, maar dat is geheel onterecht. De jongerenreizen Slovenië zijn enorm aantrekkelijk vanwege de lage prijs voor heel veel inbegrepen activiteiten zoals paintball, raften, canyoning en meer. Een avontuurlijke vakantie, een topcamping met heel veel georganiseerde activiteiten en een reis waar je nog tegen lage prijzen een drankje kunt bestellen.  Deze jongeren-reizen zijn vooral populair onder jongeren die wel houden van een drankje in de avond, maar ook fris en fruitig willen zijn de volgende dag tijdens de outdooractiviteiten.