Geen reserveringskosten Betrouwbare aanbieders Gegarandeerd de beste prijs
Logo Parking bij Zaventem

Vakantietips

Niet alleen parkeren kan eenvoudig en goedkoop bij Luchthaven Zaventem, maar er zijn ook vele andere mogelijkheden waar wij u graag op willen wijzen. Op deze pagina worden vakantietips gegeven die voor u handig kunnen zijn wanneer u vliegt vanaf Luchthaven Zaventem.

Vliegtickets boeken vanaf Luchthaven Zaventem

Op de website van Vliegtickets kunt u goedkope vluchten boeken vanaf Luchthaven Zaventem naar bestemmingen over de hele wereld. Vaak loont het om zelf de vliegtickets te boeken in plaats van bij een Reisbureau.Bij Vliegtickets zijn meer dan 150 vliegmaatschappijen aangesloten, wat tot gevolg heeft dat er een breed aanbod van vluchten is en de tickets erg scherp geprijsd zijn. Boek eenvoudig online uw vliegtickets en ga voordelig op vakantie vanaf Luchthaven Zaventem.

Vervoer nodig naar Luchthaven Zaventem?

Boek een taxi  om ontspannen richting luchthaven Zaventem te gaan en bij terugkomst weer naar huis. Het voordeel van een taxi boeken is dat u niet hoeft te zoeken naar een parkeerplek en voor de terminal wordt afgezet. Hierdoor loopt u meteen de luchthaven binnen en kunt u aan uw reis beginnen. Bij terugkomst van uw vakantie staat de taxi weer klaar voor de aankomsthal en wordt u weer naar huis gebracht. Heeft u geen zin om met uw eigen auto naar Luchthaven Zaventem te gaan dan is het zeker een aanrader om een taxi te boeken!

Een goede annulatieverzekering voor uw reis

Gaat u binnenkort op vakantie dan kan het verstandig zijn om een annulatieverzekering af te sluiten. Wilt u weten welke annulatieverzekering het beste bij uw situatie past? Dan kunt u annulatieverzekeringen vergelijken via Simpel.be en direct online een geschikte verzekering voor u en uw gezin afsluiten.

Vakantiekrediet afsluiten voordat je vliegt vanaf Luchthaven Zaventem

Vlieg jij binnenkort vanaf Luchthaven Zaventem, maar heb net niet genoeg geld gespaard om volledig te kunnen genieten van je vakantie? Dan kan een vakantiekrediet uitkomst bieden. Eenmaal op locatie kunnen de kosten namelijk aardig oplopen als je geregeld uit eten gaat, excursies doet en ’s avonds nog een discotheek bezoekt. Met een vakantiekrediet sluit je extra krediet af bij een (online) bank. Zodra je extra geld nodig hebt, kun je dit krediet aanspreken om uit te geven. Zolang je er niets mee doet, blijft het onaangeroerd en betaal je geen rente. Wel zo eerlijk en bijzonder makkelijk. Gebruik je het krediet helemaal niet? Dat is ook geen probleem. Je zult gedurende je vakantie in ieder geval lekkerder in je vel zitten nu je weet dat je de mogelijkheid wel hebt. Kijk op de site van Bankr voor meer gedetailleerde informatie en bepaal voor jezelf of de voordelen opwegen tegen de nadelen.

Vliegtickets
Eenvoudig vliegtickets zoeken en vergelijken via Vliegtickets.com. Ook vergelijken van hotels, parkeren, luchthaven taxi en autoverhuur is mogelijk. Dat is gemakkelijk besparen door slim te vergelijken.

Naar Kaapverdie vanaf Zaventem
Een populaire bestemming vanaf Zaventem. Vlieg binnen 5 en een half uur naar het eiland Sal in Kaapverdie. Een top vakantie bestemming, betaalbaar, zonzeker en op en top luxe en ontspanning. Het motto van Kaapverdie is: No-stress. Zo wil je je vakantie beginnen.

Heeft je vlucht vertraging? Kijk dan op Aviclaim.nl om te zien of je aanspraak kan maken op een compensatie?

Contact

Parkingbijzaventem.be is onderdeel van:

Tobiwald

KVK: 78348552

BTW: NL003323208B84

Wij streven er elke dag naar om deze website up to date en transparant te houden. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact met ons op. Wij vragen u te mailen naar info@parkingbijzaventem.be